Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d'Aro

Logo
  • Logo

Qui som? Creu Roja, es un entitat benefica i sense ànim de lucre, formada pels voluntaris,socis i tècnics, i que treballa respectant els seus 7 principis, Caràcter Voluntari, Humanitat, Imparcialitat, Universalitat, Neutralitat, Independència i Unitat, i que sempre esta al costat de les persones mes vulnerables,persones grans, infància en risc d’exclusió social ,entre d’altres. Tot i que Creu Roja es va fundar l’any 1864, Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro es va constituir l’any 1907.

 

Que fem?  Molts projectes, com: Emergències, transport adaptat, serveis preventius, platges, salvament marítim, acompanyaments al metge, acompanyaments a domicili, sortides a passeig amb els usuaris de les residencies, sortides al cinema, concurs literari per la gent gran, Biblioteca a casa, cursos per a voluntaris, cursos de socorrisme, reciclatges,  monogràfics, xerrades a Instituts, casals, i altres, campanya de joguines, campanyes mediambientals, campanyes d’educació per la salut, deixem productes de suport com muletes,caminadors,cadires de rodes, bastons, tenim el servei de Teleassistencia domiciliaria, teleassistencia mobil, Simap, Atempro, entre d’altres.

 

On ens podeu trobar? La nostre seu esta ubicada a Sant Feliu de Guíxols, a la Crta. de Palamós s/n (davant de l’antic Escorxador), però cal remarcar que la nostre àrea d’influència compren les tres poblacions, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

 

Com podeu contactar amb nosaltres? A la nostre seu, per telèfon 972-82.22.00 en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 19 hores, o per mail santfeliu@creuroja.org, També pel facebook Creu Roja Sfg-valldaro i a web www.creuroja.org.

Adreça
crta Palamós s/n - Sant Feliu de Guixols 17220
Teléfon
972822200
Total Hits: 7374
Your Email
Comment

Created on: 18th Mar, 2013 01:23 PM
Your Name
Your Email
Your Phone
Enquiry

Email to:

Your Name:

Your Email:

Subject:

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar