Arocinema convoca el 2n Captuframe

Homenatge al cinema reproduint un frame popular

Si vols participar només has de reproduir una fotografia del fotograma o del cartell de la teva pel·lícula o sèrie preferida, tens temps fins al 18 de desembre.

L'entrega de premis es farà el dissabte 21 de desembre conjuntament amb la celebració de la 2a Quina Freak

BASES DEL 2n CONCURS CAPTUFRAME


1. L’objectiu del concurs es reproduir un fotograma o cartell de la teva pel·lícula o sèrie preferida, independentment del gènere o de l’antiguitat d’aquesta, encara que es recomanable que sigui un títol reconegut, en tot cas mai d’invenció pròpia.

2. La participació és oberta a tothom.

3. El nombre màxim de fotografies per participant en el concurs es de dues.

4. En la fotografia poden apareixer escenaris reals o maquetes. S’acceptaran retocs per millorar la imatge original, en cap cas aquelles fotografies que estiguin fetes mitjançant infografia, recursos digitals o fotomuntatges.

5. Les obres es poden enviar per correu electrònic a captuframe@arocinema.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

6. La data màxima d’entrega és el 18 de desembre de 2013.

7. L’exposició de les obres i lliurament de premis es farà durant la celebració de la Quina Freak d’Arocinema, el dissabte 21 de desembre de 2012 a la Sala Polivalent de Castell d’Aro.

8. La votació es realitzarà mitjançant un jurat compost per 2 fotògrafs professionals i el regidor de cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro

9. PREMIS.
1er premi · Càmara Polaroid Z 2300
2on premi · Càmara Polaroid CCiP3SV

10. Consideracions sobre les imatges: l'enviament d'imatges al concurs implica la confirmació respecte cada fotografia que és una obra original. Si incorpora la imatge de terceres persones, s’entén que es lliuren conforme al que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de Protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge; i que no té cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

11. Consideracions finals:

Les imatges seran públiques al web del concurs i a la pàgina de facebook d'Arocinema.

Les imatges participants podran ser utilitzades per Arocinema per a la difusió de propers concursos Captuframe.

Qualsevol imprevist serà resolt per l’organització del concurs.

Qualsevol enviament que no s’ajusti a aquestes bases serà descartat automàticament pel jurat.

Tractament de les dades d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal.

Proposta Activitats Nadal. CAF Platja d'Aro

El Centre l’Avenir Fanalenc (CAF) de Platja d’Aro contingua amb el seu programa d’activitats del curs 2013-2014, que presenta una quarantena de propostes de obertes a tothom, d’octubre a juny. Les properes activitats són de caràcter nadalenc: taller infantil de decoració d'arbres de Nadal, dimarts 3 i el dijous 5 de desembre 17-19 h (5 euros socis · 10 euros no socis, berenar inclòs); i decoració de l'arbre i dels locals de l'entitat i berenar, divendres 6 de desembre 16 h (gratuït per a infants participants al taller dels dies 3 i 5 de desembre, 3 euros socis, 5 euros no socis).

Altres propostes són el sopar de llums Candelight Dinner, amb menú de tastets i música en viu amb el trio Long Play, divendres 6 de desembre 21 h (20 euros adults / 8 euros infants socis · 25 euros adults / 12 euros infants, no socis); taller infantil de pals de tió, diumenge 8 de desembre 10-13 h (5 euros socis · 10 euros no socis, inclou material i esmorzar); i tot seguit Vermut&Música amb Paula Grandre 12.30 h; i taller infantil de figures de pessebre, dimarts 10 i dijous 12 de desembre 17-19 h (5 euros socis - 10 euros no socis, inclou material i berenar).


Aquest curs s'ha l’iniciat una nova etapa a la seu del CAF (Av. del Cavall Bernat, 47) -una entitat amb 82 anys d’història- que ha incorporat una figura del dinamitzador d’activitats, alhora que ha equipat i condicionat la sala d’actes, ha renovat el local de bar anomenat ara +CAF –que també incorpora restauració-, i ha creat un racó de lectura amb una biblioteca amb un miler de títols. En relació a la proposta d'activitats, n'hi ha tant de caràcter puntual (teatre, cursos, conferències, concerts, presentacions, debats i revetlles), com d'altres de caràcter permanent: classes de teatre-La Claka teatre (dimarts 20.30 h), escola d'hoquei (dimarts tarda) o la bada de música El Caliu (dimecres 20.30 h). Qui vulgui fer-se soci de l'entitat pot fer-ho per 43 euros per a tota la família i per a tot l'any.

Reunió d'associacions 25 de novembre 2013

El passat dilluns dia 25 de novembre, a les 19:15h, es va dur a terme al Centre Cívic Vivenç Bou una reunió amb les associacions municipals amb l'objectiu de fer una mica de balanç sobre l'any 2013 i acollir i presentar noves propostes de cares a l'any vinent.

Així, es van valorar i posar en comú les diferents accions desenvolupades durant l'any 2013: el funcionament de la pàgina web, l'oferta formativa adreçada a les associacions i la fira d'entitats que es celebra anualment.

A la trobada també es va aprofitar per recollir algunes peticions i propostes per part dels representants de les diferents associacions: formació i assessorament específics, espais, etc.

La regidoria, per la seva banda, va aprofitar per presentar també algunes propostes de cares a l'any que estem a punt d'encetar.

Per últim, cal destacar també que aquesta reunió va servir per informar sobre totes les activitats previstes i el programa de la Marató d'aquest any.

Associació de tapis està treballant en el tapis per la Marató de TV3



L'Associació de Tapis ha iniciat el nou curs en el mes d'octubre. Entre els treballs que realitzen, estan avançant amb un tapis basat en el quadre de Joan Miró " La Baillarina". Aquest tapis es sortejarà dintre els actes que les associacions del poble organitzen en benefici de la Marató de TV3. És un tapis elaborat de manera conjunta entre totes les sòcies de l'entitat.

"Espai familiar" de l'associació Viu Autisme

L’Associació Viu autisme va iniciar en el mes d’octubre l’activitat “ESPAI FAMILIAR”.

L’objectiu d’aquesta activitat és crear un espai de trobada de pares i mares amb un familiar amb Transtorn de l'Espectre Autista, a on realitzar intercanvis d'experiències i inquietuds, proposar temes a treballar i compartir i gaudir de l’assessorament de professionals. A més a més, gràcies a la col·laboració de voluntariat, s’ofereix un espai de trobada i relació per als nens i nenes de les famílies participants.


La primera trobada es va celebrar el diumenge 13 d’octubre al Centre Cívic Vicenç Bou. Varen participar nou famílies i es va comptar amb l’experiència i l’ajuda del psicòleg David Encinas i de quatre voluntaris que varen estar amb els nens i nenes.

En la primera trobada ja es va poder traçar una línea d’interessos a posar en comú en properes edicions.

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar