Wrestle d'Aro 2014 · Dijous 28 d'agost



El proper dijous dia 28, a les 17:30h a la Plaça dels Estanys de PLATJA D'ARO (al costat estació Sarfa), podreu gaudir d'un gran esdeveniment. El C.I.L us porta, a més a més de la lluita lliure, unes exhibicions de boxa i kickboxing de la mà del club Rayo Box:

COMBATS:

1- Combat Mixte: Harter vs D-Monik

2- CAMPIONAT PEL CINTURÓ DE UWS: Badger (campió) Vs. Trece Mascaras (aspirant)

3- CAMPIONAT PEL TITOL DE CAMPIÓ DE CIL
   Degut a la incapacitat per lesió de l'actual campió Lo Perico Enmascarat, el títol vacant es posarà en joc i els
   aspirants seran: Kazka Vs. Ricky Barceló

4- La Pulga vs Carranza

5- David Dusk Vs. Jahre (El regalo de Dios a las mujeres)

EXHIBICIONS:

-Boxa
-Kickboxing
-Música en directe amb "The Crazies" (Garage Punk Salvaje Surf Instrumental) i l'actuació de Dj Math

US HI ESPEREM!!!

Patrocinadors: Neptuno Tatoo, Taverna Port Royal, Sabateries Menta, Canníbal (Street Wear), Splash (camisetes de futbol originals) i Eliula (moda).


Vetllada de boxa i kick boxing · 21 de setembre



El Club Rayo Box de Castell-Platja d’Aro està preparant una vetllada de boxa i kick boxing que se celebrarà al Palau d'Esports i Congressos el proper 21 de setembre del 2014. L'esdeveniment acollirà la disputa pel títol de Campió d’Espanya Professional on, un dels membre del club, optarà al títol.

Us seguirem informant.



II Fira de col·leccionisme freak de Platja d'Aro · 10 agost






QUÈ ÉS?
FIRAFAN (FAN admirador o seguidor d'alguna cosa o d’algú. El terme prové de l'anglès fanàtic, el fan és una persona que defensa amb passió i tenacitat les seves preferències), és una fira perquè tots els col·leccionistes de cinema, còmic, música i videojoc tinguin un espai anual per a la venda, compra o intercanvi de productes relacionats. Hi tenen cabuda tots els productes que generen un col·leccionisme fanàtic: música, cinema, còmic, videojoc, sèries de TV, sèries d'animació, literatura fantàstica o de ciència ficció i tot el merchandising que envolta aquests mons: joguines, figures de col·leccionisme, roba, pòsters, il·lustracions, objectes de culte o disseny...

QUI HI PARTICIPA?
Hi participen tan negocis professionals com usuaris no professionals que venen part de les seves col·leccions. Es permet la venda, l’intercanvi de productes o ambdues. S’entén que l’elecció d’intercanvi va més dirigida als estands d’usuaris no professionals, però pot ser escollida per qui ho vulgui.

QUAN ES CELEBRA?
La fira es celebrarà el diumenge 10 d'agost, per aprofitar l'afluència de públic que té el poble durant aquestes dates. L'horari d’obertura al públic serà d’11h a 21h amb dos hores prèvies i posteriors pel muntatge i recollida, deixant l’horari de reserva total de 9 a 23h.
 

ON ES CELEBRA?
L'espai de l'esdeveniment serà el Palau d'Esports i Congressos de Platja d’Aro (Girona). És tracta d’un espai cobert.

TARIFES
El preu mínim de lloguer de l’espai( 2x2 amb taula i cadires incloses) es de 20 €. Si es desitja disposar de més espai, cada taula extra es pagarà a 5 euros.

PARTICIPACIO
Per confirmar la participació:
-Escollir una tipologia d’estand, venda, intercanvi o ambdues.
-Especificar número de taules i cadires que es necessiten.
-Omplir el full que adjuntem.
-Fer un ingrés de la quantitat final ( depenent del numero de taules demanades) en aquest compte, 0081-0157-74-0001369140 (Banc Sabadell) CONCEPTE- FIRAFAN 2014.
-Enviar el full d’inscripció omplert i un comprovant de d’ingrés a fira@arocinema.com
 
Associació Arocinema

hola@arocinema.com
www.arocinema.com
facebook.com/arocinema



Adjunts:
AdjuntDescripcióMida (Kb)
Descarregar aquest arxiu (BasesFiraFan2014.pdf)BasesFiraFan2014.pdfBases Fira Fan 2014397 Kb

2n Trofeu Internacional de Lluita

La tarda del diumenge 20 de juliol podreu tornar a gaudir de la Lluita lliure-Wrestling al Palau d'Esports de Platja d'Aro. L'entrada és gratuïta!!




Festival Multicultural Empordà Món

Aquest 19 de juliol de 2014, les Assemblees Territorials del Baix Empordà organitzen un festival de música, mercat, color i motor a la platja gran de Platja d'Aro (zona cavall Bernat).
Us hi esperem!





Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar