Les Entitats locals amb la Marató de TV3

La Marató de TV3La mobilització de les entitats locals de Castell-Platja d'Aro a mitjans de desembre en favor de La MArató de TV3 va aconseguir recaptar 3.334,65 € a favor d'aquest projecte televisiu solidari, dedicat en l'edició 2012 al càncer amb el lema La mort hauria de ser el final de la vida.El càncer, no, i que ja han assolit més de 10 milions d'euros. De l'aportació local, 1.534 euros corresponen a la desena d'activitats organitzades per 15 entitats del municipi amb la col.laboració dels comerços locals i la coordinació de l'Ajuntament. El 1.800 euros restants són els assolits per l'Associació del Pessebre Vivent de Castell d'Aro el diumenge 16 de desembre en una jornada amb múltiples propostes en el marc de la Sala Polivalent de la Vila.

Les associacions que varen participar són: Centre de teràpies naturals Damiana, Aro C.E., Club Bàdminton Platja d'Aro, Club Tennis d'Aro, Club Ciclista Platja d'Aro, Club Tennis Centre Platja, Associació Catalana de Lluita Lliure, Patinatge Aro Club, Associació Dones de la Vall d'Aro, Colla Carnavalesca Els Descarrilats, Associació de Gent Gran de la Vall d'Aro, Associació de Tapis de Castell-Platja d'Aro, Associació de Gent Gran de Castell-Platja d'Aro i Associació del Pessebre Vivent de Castell d'Aro.

Assoc. de Tapis. Activitat a l'Escola Vall d'Aro


Des del curs 2011/12, l'Associació de Tapis de Castell-Platja d'Aro estem col.laborant amb l'Escola de la Vall d'Aro. Concretament estem el.laborant amb els nens i nenes de primer i segon cicle de primària, un tapis a la mateixa escola que quedarà exposat en ella. Després de la bona acceptació del primer curs, aquest curs 2012/13 estem continuant per així poder finalitzar el tapis que havíem començat.
Membres de la nostra associació van a l'escola cada dimarts de 12 a 13.30 hores, a on a més a més d'ensenyar la tècnica del tapis i d'anar el.laborant conjuntament amb els participants l'obra, pasen una estona molt agradable.

Com associació valorem molt positivament aquesta activitat, no només perquè és una oportunitat per a ensenyar aquest ofici tradicional als més petits, sinó perquè veiem que a través d'ella, els nens i nenes veuren com poden participar activament, contribuir a decidir com va evolucionant el tapis, i que la seva aportació contribueix, sumant amb la feina dels altres companys, amb que entre tots facin un tapis que serà per a l'escola.

fotos mans 2

Associació de Tapis. Participació en l'Exposició d'artistes locals

L'Associació de Tapis de Castel-Platja d'Aro varem participar en l'exposició bianual d'artistes locals organitzada per l'àrea de cultura de l'Ajuntament.
L'exposició es va inaugurar el dia 16 de novembre del 2012. Els membres de la nostra associació varen aportar 10 tapissos per a ser expossats.

Ens ha agradat molt tornar a participar a aquesta exposició, el que ja és un referent per a nosaltres i una oportunitat per exposar el treball que fem durant tot l'any.


Aquests varen ser dos dels tapissos exposats.

Tapis de l'Associació de Tapis de Castell-Platja d'Aro

Taller sobre Facebook

La Regidoria d'Entitats ha organitzat un Taller sobre Facebook per a les Associacions municipals, amb l'objectiu d'oferir una formació per a que les entitats puguin utilitzar aquesta xarxa social i totes les seves utilitzats, com una eina de difusió tant externa com interna.

El Taller es divideix en dos nivells, un primer de bàsic a on es farà una introducció a la xarxa, i es donaran eines bàsiques per a la seva utilització com associació, i a continuació el nivell mig a on es treballaran eines per a potenciar el Facebook.

El taller està programat pel dissabte 1 de desembre, al Centre Cívic Vicenç Bou. De 10 a 12 hores el nivell bàsic i de 12.30 a 14.30 hores el nivell mig.

Cal inscripció prèvia
Adjunts:
AdjuntDescripcióMida (Kb)
Descarregar aquest arxiu (FORMACIÓ EN FACEBOOK.pdf)FORMACIÓ EN FACEBOOK.pdf 51 Kb

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar