Les associacions reben formació sobre l'ús del seu lloc webEl passat dimarts 29 d'abril es va dur a terme, al centre Cívic Vicenç Bou, la sessió per aprofundir en el domini del portal creat ara fa un any pel consistori per donar visibilitat digital a les entitats locals.

Els membres de les associacions que hi van participar van rebre formació sobre l'ús i funcionament d'aquest lloc web on poden trobar-s'hi totes les entitats locals, les darreres notícies i una agenda amb les activitats d'interès general que organitzen.

Amb aquesta jornada es tanca l'oferta formativa per al primer semestre de 2014 (recordem que anteriorment s'havia fet un curs sobre organització d'esdeveniments). En breu s'enviarà un qüestionari a totes les associacions per tal de recollir els interessos en l'aspecte formatiu i es publicarà la programació per al segon semestre d'aquest any.

Gràcies a tots els i les que hi heu participat. Esperem les vostres propostes per seguir treballant.


Classes de tapís a cala Rafaela

Classes de cistelleria a Cala Rafaela

Formació web associacions


 

Gestió del lloc web d’associacions, dimarts 29 d’abril (20-22 h) al Centre Cívic Vicenç Bou.

Sessió per aprofundir en el domini del portal creat ara fa un any pel consistori per donar visibilitat digital a l...es entitats locals: hi ha relació de totes les entitats locals, les darreres notícies d’interès, i una agenda amb les activitats d’interès general i obertes a tota la ciutadania.

Per a més informació podeu trucar al telèfon del Centre Cívic: 972 818 341 
o enviar un correu electrònic a: suport.associacions@platjadaro.com


Adjunts:
AdjuntDescripcióMida (Kb)
Descarregar aquest arxiu (FULL INSCRIPCIO CURS WEB.doc)FULL INSCRIPCIO CURS WEB.docFULL D'INSCRIPCIÓ54 Kb

Doble procés de participació ciutadanaCal decidir els usos de dos equipaments municipals

Un cop aprovat, el primer reglament de Participació Ciutadana, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro inicia ara un doble procés participatiu per decidir els usos del futur centre cívic de Castell d’Aro –en una part de l’actual escola Vall d’Aro- i del nou espai per a entitats a Platja d’Aro –on avui hi ha els serveis municipals de l’àrea d’Urbanisme-. Per fer-ho, el consistori s’adreça tant a les associacions del municipi, com a tota la ciutadania que a nivell particular hi vulguin prendre part.

La nova ubicació de l’escola, al costat de l’institut Ridaura, el curs 2015-2016 allibera l'equipament. Una part de l’edifici (60 m2) es destinarà a l’ampliació de la Llar d’Infants Municipal. Es retiraran els mòduls prefabricats i es recuperarà la part de la Plaça Poeta Sitjà cedida com a pati. D’aquests canvis en resultarà una superfície ja construïda de 450 m2.

Les entitats locals estan cridades a diverses reunions de treball, i tothom pot expressar la seva opinió en un qüestionari en format paper o en versió electrònica, del 15 d’abril al 2 de maig. També es pot demanar informació o manifestar-se directament al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, presencialment, per telèfon o a  participa@platjadaro.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Posteriorment, en un taller participatiu, associacions i ciutadania, treballaran amb l’opinió recollida per formular les propostes d’usos per al nou centre cívic.

Paral·lelament cal definir els continguts de l’espai de 250 m2 que s’alliberarà amb el trasllat de l’àrea d’Urbanisme de l’Edifici Banc de Madrid a la Casa de la Vila, a partir de maig de 2015. Pensat inicialment com a hotel d’entitats, el nou centre cívic de Castell d’Aro i l’existència d’altres espais de Platja d’Aro que donen serveis a les associacions poden fer-ne variar les seves característiques, Justament per això també s’inicia, entre les entitats, el procés participatiu que ajudi a definir-ne el model.


Doble procés de participació ciutadana

Cal decidir els usos del nou centre cívic de Castell d’Aro i l’espai per a entitats a Platja d’Aro

Calendari de treball amb reunions amb associacions i enquestes per a tota la ciutadania (15 d’abril-2 de maig)

Processos iniciats després de l’aprovació pel ple municipal del primer reglament de Participació Ciutadana

Informació: regidoria de participació i entitats municipals · T 972 818 341 · participa@platjadaro.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la · web procés participatiu

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar