Visites teatralitzades al nucli antic de Castell d'Aro

L’agrupació teatral El Finestral repetirà aquest estiu, després de la bona acceptació que ja tingué l’any passat, l’experiència d’acompanyar amb una posada en escena dues visites guiades pel municipi: la llegenda de Castell d’Aro i la història del Museu de la Nina.

Així doncs, l’oferta de recorreguts guiats que l’Oficina de Turisme de la nostra població posa a disposició dels/les visitants, tornarà a comptar enguany amb aquesta entretinguda proposta que es durà a terme els dies 13 de juliol i 31 d’agost a les 19h.

Al llarg de cadascuna de les visites, el grup de teatre anirà representant diferents escenes que acompanyaran les explicacions del/la guia per tal de poder arribar millor al públic i fer-ho d’una forma amena i divertida. Si voleu col·laborar com a figurants en aquestes representacions al nucli antic de Castell d’Aro hi sereu més que benvinguts/des. Per fer-ho, cal posar-se en contacte amb la Sra. Sylvana trucant al 609 305 847 o bé al 972 816290.

Animeu-vos a participar-hi i a passar una tarda divertida!


Tapissos que són autèntiques obres d'art

Fa uns dies us presentàvem les dues peces ja acabades amb què l'Associació de Tapís tancava el curs 2013-2014. Avui volem oferir-vos una petita mostra del que fan, així com de les obres que tenen en marxa i que s'aniran finalitzant després de l'aturada estiuenca. Són una meravella...

Galeria de fotos Fira d'Entitats

Des de la web d'associacions us volem informar que hem penjat al Facebook del Centre Cívic Vicenç Bou totes les fotografies de la V Fira d'Entitats que va celebrar-se el passat 1 de juny a S'Agaró. Us convidem a veure la galeria i esperem que en gaudiu!Tres noves entrades a la web d'associacions

Des d'avui tenim tres noves associacions que hem incorporat a la nostra pàgina web:

- Escola d'Escacs Costa Brava
- Somreggae FM
- Club de Boxa i Kick-Boxing Rayo Box


V Fira d'Entitats
El passat diumenge 1 de juny es va celebrar a S'Agaró la V Fira d'Entitats municipals.

La jornada es va desenvolupar a la pineda del Gironès i va comptar amb una nombrosa representació del teixit associatiu de la nostra població. Els i les assistents van començar la jornada amb un esmorzar de benvinguda per, seguidament, continuar amb les diferents activitats programades: un espai d'intercanvi d'experiències entre associacions, tallers de riureteràpia, arteràpia, tai-txi... També es va aprofitar la trobada per donar a conèixer el resultat del procés participatiu sobre els usos del nou centre cívic de Castell d'Aro i l'equipament destinat a entitats.
La diada es va concloure amb una arrossada popular per a tothom. 

Esperem que en gaudíssiu molt i ens retrobem a la propera!


Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar