Reunió de treball amb associacions per a preparar les activitats en benefici de la Marató de TV3



El diumenge 14 de desembre es celebrarà la vintitresena edició de la Marató de TV3 que enguany estarà dedicada a les malalties del cor.

Durant els darrers anys s'han organitzat una sèrie d'actes amb la participació de les associacions del municipi per recollir fons destinats a aquesta causa. Aquest any, com no podia ser d'altra manera, també s'ha previst dur a terme un conjunt d'activitats durant el segon cap de setmana de desembre, el de la Marató. Així doncs, el passat dilluns dia 17 de novembre, es va fer una trobada amb les associacionds del municipi per començar a posar fil a l'agulla en aquest sentit.

D'aquesta reunió en va sortir ja un bon recull de propostes (exhibicions, curses, festivals, sorteigs...), però, tot i així, us volem informar que, si no vau poder assistir-hi però esteu interessats/des a col·laborar-hi, encara podeu fer-nos arribar les vostres propostes a través del correu suport.associacions@platjadaro.com fins el dia 28 de novembre.

Recordeu que l
es activitats es poden fer dies diferents, no cal que es duguin a terme el mateix diumenge de La Marató, però l'objectiu és fer la publicitat i la difusió conjunta des del nostre municipi. Per tant, si teniu idea de col·laborar-hi i us engresqueu a muntar alguna cosa us demanem que us poseu en contacte amb nosaltres i ho englobaríem dins aquest programa d'activitats que es faran a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró en favor de la Marató 2014.

Us animem a participar-hi!


Projecte de col·laboració entre l'Associació Jordi Comas Matamala i el Complex Esportiu Riembau



 

Us convidem a la presentació dels serveis que oferim de Neurorehabilitació aquàtica i Rehabilitació aquàtica en traumatologia .

Així mateix farem la inauguració de la Cadira Hidràulica cedida per la UFEC.

L’acte tindrà lloc el dissabte dia 15 de novembre a les 6 de la tarda en les instal·lacions del Complex Esportiu Riembau de Platja d’Aro.

Comptarem amb la presència de Jennifer Pareja, proclamada enguany millor waterpolista del món.

 

Preguem confirmació d’assistència mitjançant correu electrònic a l’adreça

rehabilitacioaquatica@gmail.com

 

 
 

Com de ben segur ja sabeu, les instal·lacions del Complex Esportiu Riembau són unes instal·lacions accessibles a tothom. Des d’aquest any, però, compten a més a més amb una cadira hidràulica cedida per la UFEC. Una eina, aquesta, que permetrà donar més cobertura encara a persones amb dificultats d’accés a la piscina.

Aquest fet, doncs, a banda d'ampliar el ventall de possibilitats d’usuaris als serveis del Complex,
permetrà també signar uns convenis de col·laboració amb l’Associació Jordi Comas Matamala per tal de donar la possibilitat d’utilitzar les instal·lacions de manera regular a diferents col·lectius amb discapacitat.

Una iniciativa que celebrem i esperem resulti ser un èxit.

Creu Roja Sant Feliu-Vall d'Aro t'anima a participar a la II Caminada per a l'Alimentació Infantil

"Camina per l'Alimentació Infantil" és el lema de la II Passejada Solidària que tindrà lloc el proper 8 de novembre amb sortida a les 09:30h a la seu de Creu Roja Sant Feliu-Vall d'Aro i amb un recorregut de 7 km.

Tens tres propostes per a poder formalitza la teva participació:
  - Presencialment a Creu Roja Sant Feliu -Valld'Aro, Ctra de Palamós s/n, telf.972822200.
  - On-line a www.creuroja.org
  - El mateix dia de la passejada a Creu Roja Sant Feliu-Vall d'Aro.
  
Pots consultar la informació sobre l'esdeveniment també a través del Facebook:
https://www.facebook.com/creu.rojasfgvalldaro

Suma't i fes un donatiu per a l'alimentació infantil:
Aportació de 3€ individualment i 10€ familiar o grups (3 a 6 membres)

El recorregut és apte per a tothom i només cal portar calçat esportiu i còmode per a fer una passejada de 7 km al voltant de la localitat de Sant Feliu de Guíxols (amb sortida i arribada a la seu de Creu Roja a la Ctra de Palamós) que inclourà una visita al interior de l'ermita de Sant Amanç (http://guixols.cat/notes-web-mainmenu-976/355-notes-dactualitat-general/3484-inauguracio-de-la-restauracio-de-lermita-de-sant-amanc.html)

A tots els participants se'ls facilitarà aigua i fruita, així com cobertura de preventiu de Creu Roja.


Gaudeix d'una caminada saludable i ajuda els infants!


L'Associació Jordi Comas i Matamala ha estat present a la Fira Discat promocionant el turisme accessible i l'esport adaptat


 
Els dies 3 i 4 d'octubre s'ha celebrat, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages), la Fira de les Discapacitats "Discat.cat", una iniciativa que vol ser un referent en el Tercer Sector i de la qual us convidem a visitar-ne tant la seva web com el facebook.
 
L'Associació Jordi Comas i Matamala ha estat present a la Fira Discat amb la promoció del turisme accessible i l'esport adaptat a Platja d'Aro i, també al Pirineu, amb l'Associació Train&Plain.
 
Des de l'associació s'ha ofert a més, dins el marc de la Fira, una xerrada en Turisme Accessible de la mà de Silvia Vilacoba.
 
També han col·laborat amb nosaltres els falconers de "Acariciando el aire" de Manresa, que realitzen activitats per a persones amb diferents tipus de discapacitats.
 
Els falconers de acariciandoelaire.es  van realitzar un espectacle per a tot el públic assistent, el qual va ser tot un èxit.
 
Per el nostre stand van passar-hi, entre d'altres: Neus Munté, Consellera de Benestar Social i Familia de la Generalitat de Catalunya, David Bonvehí, Diputat del Parlament, Josep Giménez, President de la Federació Catalana d'Esports amb Discapacitat Física i la gerent de la mateixa, la senyora Núria Font.

La Revista TOPGIRONA va estar al nostre stand donant suport a la cobertura informativa de la Fira.
 
També ens va visitar l'Imma Gelabert (fotografia), regidora de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Platja d'Aro, que donà tot el seu suport a la nostra presència a la Fira i on va ser-hi canviant impressions amb els organitzadors de la mateixa.
 
Des d'aquí volem aprofitar també per agraïr el gran tracte rebut pels organitzadors de la Fira i l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.
 
 
Associació Jordi Comas i Matamala


Nova seu social de l'Associació Empordà Custom




Des de la web d'associacions municipals volem informar-vos que l'associació de moters Empordà Custom, que fins ara tenia la seva seva seu al nostre municipi, s'ha traslladat recentment a la població veïna de Mont-ras (Plaça de l'Ajuntament, 1).
Si voleu contactar amb ells podeu seguir fent-ho a través de l'adreça de correu electrònic info@empordacustom.com

Us desitgem molta sort en aquesta nova etapa!

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar