2a Edició Marató de les Vies Verdes · 16 de febrer


La primera edició, la de l'any passat, a més de comptar amb la prova de marató (42,195 quilòmetres sortint des de Girona) va comptar amb dues sortides més: una a Cassà de la Selva, de 30 quilòmetres, i una altra, de 21 quilòmetres, des de Llagostera.
Enguany, a banda d’aquestes tres modalitats, n'hi haurà una de nova i molt especial: una sortida des de Castell d’Aro (cursa de 10 quilòmetres).
Per aquest motiu, en tant que associacions del municipi, us voldríem demanar la vostra participació a la crida de voluntaris/es que s'està fent.

A dia d'avui es necessiten encara una desena de voluntaris/es per ajudar a col·laborar en les diferents tasques que un esdeveniment com aquest requereix per ser tot un èxit (que esperem que ho serà).
 
Tots/es aquells/es que hi estigueu interessats/des, contacteu amb l'Àrea d'Esports Municipal amb la màxima brevetat possible trucant als telèfons 972816769 - 972818385 o per correu electrònic a esports@platjadaro.com (Sr. Quim Porta).

Moltes gràcies!!

Per més informació podeu consultar la web: http://www.maratoviesverdes.cat/girona/

Festa 1r Aniversari RUTA 66



El proper dia 16 de febrer, quatre companys de l’Associació de Moters Empordà Custom celebren el 1er aniversari de la seva botiga RUTA 66 de Platja d’Aro. Us adjuntem el programa d'activitats i us convidem a participar-hi!

 

Campanya de Joguines 2014

Per 22ª vegada consecutiva, Creu Roja Joventut ha realitzat la Campanya de Joguines. Els beneficiaris han estat 221 infants els inscrits a la campanya: 153 a Sant Feliu de Guíxols, 31 a Santa Cristina d’Aro i 37 a Castell-Platja d’Aro-S’Agaró.

Un total de 18 voluntaris de 10 a 33 anys, han assignat aproximadament 5 joguines a cada infant. La tasca dels voluntaris ha estat recollir, seleccionar, netejar, assignar i embolicar un total de 1113 joguines.

Des d’aquestes línies, volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que aquests 221 infants poguessin gaudir d’un dia tan màgic amb les seves joguines. També volem agrair la col·laboració dels següents establiments, escoles, empreses i entitats:
Sant Feliu de Guíxols: Don Dino, Museu de la Joguina, Biblioteca Octavi Viader, Bugaderia Cap Ducal, Centre Cívic Vilartagues, Centre Cívic Tueda, Ràdio Sant Feliu, Setmanari Àncora, Ajuntament Sant Feliu de Guíxols, Penya Guíxols-Costa Brava Futbol Club Girona, Congelats la Sirena, Escola cor de Maria/Sant Josep, Escola Baldiri Relxach, Col·legi L’Estació, Col·legi Gaziel.
Castell-Platja d’Aro-S’Agaró: TV Costa Brava, Radio JOY FM, Radio SOMREGGAE, La Casa Lila, Biblioteca Mercè Rodoreda, Magatzems VALL, Ràdio Platja d’Aro, Drim,Ajuntament de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró, Oficina de Turisme, Golf d’Aro Platja d’Aro, Escola els Estanys, Escola els Fanals.
Santa Cristina d’Aro: Escola Pedralta, Serveis Socials, Centre de Joves, Farmàcia LDA Maria Lourdes Fuentes, Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, Punt Igualtat.

Moltes gràcies per la vostra solidariat i felicitats per tan bona feina!

1.817 euros recaptats per La Marató d'enguany

Les activitats organitzades a Castell-Platja d’Aro per diverses entitats locals, del 13 al 15 de desembre, per aconseguir fons en favor de La Marató de TV3 van obtenir una recaptació de 1.817’53 euros. Durant tres dies es van fer múltiples activitats (des de sorteigs a activitats esportives, tot passant per quines i festivals) organitzades per diverses entitats i clubs esportius del municipi, amb la col·laboració dels comerços locals, i el suport de l’ajuntament. Totes amb l’objectiu de recollir fons a favor d’aquest projecte televisiu solidari, dedicat enguany a les malalties neurodegeneratives amb el lema La solidaritat no degenera.

Lliga joc de la botifarra al CAF

1ª Lliga del joc de la botifarra al CAF (Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro). - Començarà el dissabte 25 de Gener i es jugarà tots els dissabtes entre les 16:00 i les 20:00h. - Cada parella ha de jugar amb totes les altres parelles participants a la lliga. - La parella guanyadora rebrà 3 punts, la perdedora 1 punt i la que no es presenti 0 punts. - La parella que no pugui jugar el dissabte té la opció de jugar al llarg de la setmana següent, sempre i quan, la parella rival pugui. - El dissabte 1 de març es farà descans per poder gaudir del Carnaval. - Es jugaran 12 dissabtes: Gener 25; Febrer 1, 8, 15 i 22; Març 8, 15, 22 i 29; Abril 5 i 12. - El 12 d’Abril coneixerem els guanyadors de la lliga regular. - Passat Setmana Santa es faran els play-off per trobar el guanyador absolut de la 1ª LLiga CAF de Botifarra. - Al ser 11 setmanes, en el cas que hi hagués moltes parelles inscrites, es farien grups i l’últim es guardaria per fer repesques de partides no fetes. - Hi haurà trofeu pels tres primers i un pica-pica per tots els participants el dia de l’entrega dels premis. - Es necessiten les dades de cada participant: telf, email, i 2.0 si en té. - La partida de la lliga serà a 101. - La normativa és la del CAF. - La inscripció es de 15€ per persona US HI ESPEREM!!

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar