II Fira de col·leccionisme freak de Platja d'Aro · 10 agost






QUÈ ÉS?
FIRAFAN (FAN admirador o seguidor d'alguna cosa o d’algú. El terme prové de l'anglès fanàtic, el fan és una persona que defensa amb passió i tenacitat les seves preferències), és una fira perquè tots els col·leccionistes de cinema, còmic, música i videojoc tinguin un espai anual per a la venda, compra o intercanvi de productes relacionats. Hi tenen cabuda tots els productes que generen un col·leccionisme fanàtic: música, cinema, còmic, videojoc, sèries de TV, sèries d'animació, literatura fantàstica o de ciència ficció i tot el merchandising que envolta aquests mons: joguines, figures de col·leccionisme, roba, pòsters, il·lustracions, objectes de culte o disseny...

QUI HI PARTICIPA?
Hi participen tan negocis professionals com usuaris no professionals que venen part de les seves col·leccions. Es permet la venda, l’intercanvi de productes o ambdues. S’entén que l’elecció d’intercanvi va més dirigida als estands d’usuaris no professionals, però pot ser escollida per qui ho vulgui.

QUAN ES CELEBRA?
La fira es celebrarà el diumenge 10 d'agost, per aprofitar l'afluència de públic que té el poble durant aquestes dates. L'horari d’obertura al públic serà d’11h a 21h amb dos hores prèvies i posteriors pel muntatge i recollida, deixant l’horari de reserva total de 9 a 23h.
 

ON ES CELEBRA?
L'espai de l'esdeveniment serà el Palau d'Esports i Congressos de Platja d’Aro (Girona). És tracta d’un espai cobert.

TARIFES
El preu mínim de lloguer de l’espai( 2x2 amb taula i cadires incloses) es de 20 €. Si es desitja disposar de més espai, cada taula extra es pagarà a 5 euros.

PARTICIPACIO
Per confirmar la participació:
-Escollir una tipologia d’estand, venda, intercanvi o ambdues.
-Especificar número de taules i cadires que es necessiten.
-Omplir el full que adjuntem.
-Fer un ingrés de la quantitat final ( depenent del numero de taules demanades) en aquest compte, 0081-0157-74-0001369140 (Banc Sabadell) CONCEPTE- FIRAFAN 2014.
-Enviar el full d’inscripció omplert i un comprovant de d’ingrés a fira@arocinema.com
 
Associació Arocinema

hola@arocinema.com
www.arocinema.com
facebook.com/arocinema



Adjunts:
AdjuntDescripcióMida (Kb)
Descarregar aquest arxiu (BasesFiraFan2014.pdf)BasesFiraFan2014.pdfBases Fira Fan 2014397 Kb
Share

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar