Programa de formació per a entitats locals


Iniciació a l'organització d'esdeveniments: 11 i 12 d'abril
Nova edició del Programa de formació per a entitats del municipi, impulsat per la regidoria d’Entitats Municipals i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro. S’ha programat tres sessions gratuïtes: Iniciació a l’organització d’esdeveniments (11 i 12 d’abril), Gestió del lloc web d’associacions (29 d’abril), i després de l’estiu, Creació de butlletins digitals. El programa –iniciat l’any 2013- és una nova concreció de l’aposta municipal per l’associacionisme i del treball de suport a les entitats que es desenvolupa des dels centres cívics municipals.


El primer curs és Iniciació a l’organització d’esdeveniments, el divendres 11 d’abril (18-21 h) i l’endemà dissabte 12 d’abril (9-14 h) al Centre Cívic Vicenç Bou de Plata d’Aro (inscripció prèvia). Els continguts de les sessions són la contractació artística (altes seguretat social, IVA i assegurances obligatòries), introducció riscos laborals, principals aspectes de la Llei d'espectacles públics i activitats recreatives (112/2010, 82/2010), i drets d’autor.

La segona proposta, Gestió del lloc web d’associacions, dimarts 29 d’abril (20-22 h), també al Centre Cívic Vicenç Bou; és una sessió per aprofundir en el domini del portal creat ara fa un any pel consistori per donar visibilitat digital a les entitats locals: hi ha relació de totes les entitats locals, les darreres notícies d’interès, i una agenda amb les activitats d’interès general i obertes a tota la ciutadania.

 El principal objectiu de la regidoria és impulsar l’associacionisme i la participació ciutadana com a eines i factors estratègics per al desenvolupament comunitari. Durant l’any 2014 més enllà del programa de formació, i de la Fira d’Entitats (dissabte 7 de juny), ha impulsat l’aprovació del primer reglament de Participació Ciutadana, eina que fa possible la celebració, els propers mesos de tres processos participatius per a la definició dels usos del nou Centre Cívic de Castell d’Aro, del primer Hotel d’Entitats a Platja d’Aro, i de l’ampliació de l’Skate Park a la zona dels Estanys.


Programa Municipal de Formació per a Entitats 2014

Iniciació a l’organització d’esdeveniments (11 i 12 d’abril)

Gestió del lloc web d’associacions (29 d’abril)

Creació de butlletins digitals (després de l’estiu)

Informació: regidoria d’Entitats Municipals i Participació Ciutadana

T 972 818 341  
suport.associacions@platjadaro.com

 

 

Adjunts:
AdjuntDescripcióMida (Kb)
Descarregar aquest arxiu (FULL INSCRIPCIO CURS ESDEVENIMENTS.doc)FULL INSCRIPCIO CURS ESDEVENIMENTS.docInscripció Curs Organització Esdeveniments53 Kb
Descarregar aquest arxiu (FULL INSCRIPCIO CURS WEB.doc)FULL INSCRIPCIO CURS WEB.docInscripció Curs Web Associacions54 Kb
Share

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar