Diada de portes obertes del Centre Avenir Fanalenc

Els dies 11 a 13 d'octubre en Centre Avenir Fanalenc ha organitzat una diada de portes obertes amb la finalitat de donar a conèixer de primera mà els canvis en el local i els serveis que ofereix, a més de la programació d'aquesta nova temporada.

Des de fa quatre anys, el CAF concentra els seus esforços en la rendibilitat social i econòmica del local social, per tal de rejovenir l'entitat, fer-la més oberta al poble i poder garantir la continuïtat després de 82 anys d'història. Amb aquesta intenció varen equipar i condicionar la sala d'actes, que és el centre de la seva activitat, entre d'altres actuacions.Ara han fet un nou p
as endavant atorgant el servei de bar a Jordi Armengol que també es farà càrrec de tasques de dinamització social. Això ha comportat la renovació del local per tal d'adaptar-lo a la normativa actual, modernitzant-lo i fent-lo més atractiu i acollidor.

A més a més, han recuperat la banda de música CALIU, que assagen cada dimecres, i l'activitat teatral amb la constitució del grup social LA CLAKA TEATRE, que assagen cada dimarts.

La seva oferta d'activitats i actes és molt més amplia. Entre ella es troba Classes de teatre, curs de ganxet i punt, taller d'art floral i tot un segit de conferències, debats i presentacions que es realitzaran els divendres al vespre.

Totes aquestes activitat i més, les donaran a conèixer durant la celebració de la diada de portes obertes.

Us desitgem molt d'èxit en aquesta nova etapa, ja que segur que el poble es veurà beneficiat!

Adjunts:
AdjuntDescripcióMida (Kb)
Descarregar aquest arxiu (programa portes obertes caf.jpg)programa portes obertes caf 75 Kb
Share

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar