El dinamisme del teixit associació, també a l'estiu

El teixit associatiu és un motor que enriqueix el poble amb dinamisme, activitats i propostes. Durant molt de temps, s’ha associat aquest als mesos d’hivern, quan l’activitat turística del poble disminueix, i quan es poden organitzar activitats per arribar als habitants de Castell- Platja d’Aro. Però en els últims estius, i especialment aquest any, el poble està gaudint d’un gran ventall de propostes organitzades per les associacions del municipi, no només pels visitants, sinó pel poble en general.

Aquesta noticia no vol ser només un recordatori de totes les activitats que s’han organitzat, sinó una reflexió amb la intenció de donar visibilitat a tot el que s’està fent al municipi gràcies a la implicació de col·lectius i persones que participen de manera voluntària a les associacions durant tot l’any.

Algunes de les propostes que s’han organitzat durant els primers mesos han estat una programació de tallers d’estiu de l’Associació de Dones de la Vall d’Aro, un torneig de Korfbal organitzat pel Club Korfbal Baix Empordà la primera setmana del juliol o les ja tradicionals Festa de la urbanització Dalmau la primera setmana d’Agost i la trobada vaporista del Trenet de la Vall d’Aro organitzada l’11 d’agost. A més a més, s’han organitzat visites guiades dintre el programa de visites guiades i activitats de descoberta de la regidoria de turisme, han participar el Grup teatral El finestral a dues visites teatrelitzades familiars a Castell d’Aro i el Grup de Natura Sterna organitzant dues visites naturalistes al Parc dels Estanys de Platja d’Aro.

El programa de la Festa Major de Platja d’Aro està ple de propostes organitzades per les associacions. Un torneig de petanca organitzat per l’Associació de Petanca de Platja d’Aro, el festival Desemboca organitzat per l’Associació Arocinema, la tercera edició del concurs Aromusica organitzar per l’Associació Arojoves, la Festa de les AMPA’s organitzada per les tres ampa’s del municipi, i un taller infantil organitzar pel Grup de Natura Sterna.

A més a més, aquest any la barra dels concerts de la Festa Major estarà gestionada per a 5 associacions del poble, El Patinatge Aro Club, la colla de carnaval Sense límits, la colla de carnaval Anem de conya, el Club de Korfbal i la JERC Vall d’Aro.

Tot aquest dinamisme continuarà al mes de setembre. El Casino Castellerenc amb la programació d’una festa major de Castell d’Aro molt especial, amb la celebració del 125è aniversari de l’entitat, i altres activitats com la travessia Nadant de Platja d’Aro del Club Natació Riembau, o l’arrossada que organitza l’associació de Gent Gran de Platja d’Aro.

Com veieu, les associacions estant actives tot l’any, i aquest estiu una bona representació d’elles especialment.
Share

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar