El Finestral a la proposta d'estiu de visites guiades de l'Ajuntament, teatralitzant dues visites a Castell d'Aro.

Dintre la proposta d’estiu de visites guiades de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, l’agrupació teatral El Finestral ha participat activament col·laborant en la teatralització de dues visites guiades familiars al nucli antic de Castell d’Aro i al museu de la nina, concretament els diumenges 14 de juliol i 4 d’agost. L’Ajuntament està molt satisfet amb la l’acceptació de les visites, ja que a la primera varen assistir 20 persones, i a la segona 50.

Durant la visita guiada, acompanyant les explicacions del guia, el grup de teatre anava representant diferents escenes per a poder arribar la públic familiar, d’una manera divertida i amena el contingut de les explicacions. Primer es va fer una representació de l’origen del museu de la nina, a on es va veure com la nena Josefina Teixidor se li trencava una de les seves nines, i llavors, a l’exterior del castell, es va donar la benvinguda al poble i es va representar la llegenda de Castell d’Aro i la història del Castell Benidormers.

Les visites guiades varen finalitzar al Parc de l’Estació de Castell d’Aro a on els participants varen poder gaudir del circuit de mini trens, que organitza l’Associació El trenet de la Vall d’Aro.

El Grup de Teatre El Finestral estan molt contents i satisfets amb l’experiència i esperen poder participar en noves edicions d’aquesta activitat.

IMG 3131IMG 3189
Share

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar