2n Concurs Photo&Primavera d’Arojoves

Termini de presentació d’instantànies: fins al 10 de maig

L’Associació Juvenil Arojoves (facebook) amb la col·laboració de Photos Platja d’Aro, organitza el seu segon concurs de fotografia coincidint amb l’arribada de la primavera. El tema la convocatòria és un paisatge natural del Castell-Platja d’Aro i S’Agaró on hi ha d’aparèixer com a protagonista o de forma ressaltada un aneguet de joguina de de color groc –símbol de l’entitat-, que es lliura gratuïtament juntament amb les bases del concurs a l’Oficina de Turisme i al Punt d’Informació Juvenil de Platja d’Aro (facebook).

Obert a la participació de tothom, el termini de lliurament és el 10 de maig a arojoves@hotmail.com. S’han establert dues categories, Júnior (fins a 18 anys) i Adults (majors de 18 anys) amb un únic premi, una càmera subaquàtica (Júnior); i una càmera fotogràfica Fujifilm amb targeta de memòria i funda (Adults), respectivament. El jurat estarà format per membres de l’Associació Arojoves, i el lliurament de premis serà el diumenge 19 de maig en marc de la 4a Fira d’Entitats Locals a Castell d’Aro.
Arojoves ha estrenat recentment pàgina a facebook on s’hi podent robar les bases del concurs de fotografia i també de les activitats que organitzen: el Concurs Aromúsica per a grups novells, excursions i sortides, o la col·laboració amb el Centre Avenir Fanalenc per contribuir al relleu generacional del tradicional Aplec de Sant Marc i per organitzar-hi les olimpíades per a adults.

Share

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar