Lliurament de premis de la quarta edició del concurs literari de gent gran que organitza Creu Roja Sant Feliu de Guíxols - Vall d’Aro

El passat dissabte dia 20 d’Abril, es va celebrar el Lliurament de premis de la quarta edició del concurs literari de gent gran que organitza Creu Roja Sant Feliu de Guíxols/Vall d’Aro. Els participants eren usuaris del Teleassistència Domiciliaria de Creu Roja, de les residències Sant Feliu Gent Gran, residència Surís i residència Bellamar de Platja d’Aro, encara que pots també hi havia .

Podem dir que fou tot un èxit ja que varem contar amb un 25% més de participació que l’any anterior, amb un total de 37 participants.

Volem fer constar la presència de l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Sr. Joan Alfons Albó, el segon alcalde Sr. Pere Albó.

A part de ser tot un èxit tant per la participació c
om per l’assistència, ens agradaria fer constar que el més important va ser el sentiment que es va viure en tot l’acta,un sentiment d’emoció, gràcies a cada una de les intervencions dels membres la mesa i a les lectures dels escrits guanyadors.

El primer premi va ser per “Desencís” de Àngela Bussot Domenech, el segon premi per “En Francesc pastor” d’Amanda Tixé Viñas i el tercer premi per “Ens fem grans” de Sara Belmonte Vicens. Es van donar dos accèssits als escrits “Dilemes” de Francesc Pujol Masferrer i a “Reflexions” d’Anna Mª Prats Bosch, donat que mereixien també una especial atenció. Una vegada repartits els premis, es van donar els obsequis a tots els participants.

Insistim en donar les gràcies a cada un dels participants ja que sense ells no hagués estat possible continuar amb aquesta quarta edició que esperem que l’any que ve es converteixi amb una cinquena.

Voldríem fer un esment especial als membres del comitè, Àngela Ribas i Lacasa, Àngel Jiménez i Navarro, Joan Canadell i Mas, Ernest Padrosa i Gallart i David Hernández i Gasch; ja que tot i no ser voluntaris de la casa, un any més, la seva col·laboració ha estat completament desinteressada.

Agrair també al departament de premsa de l’Ajuntament local la ràpida actuació, ja que al finalitzar l’acta es van poder repartir les fotos impreses del que s’acabava de celebrar. Per tant, a tots els participants, a part dels obsequis que va oferir l’Ajuntament i la Biblioteca, se’ls va poder repartir una foto a cada un d’ells en record de la diada.

Per finalitzar agrair una vegada més la col·laboració dels voluntaris, tant per fer possible l’assistència dels participants com per l’ajuda que van oferir a l’hora d’informatitzar els escrits.

Animem als més grans a participar-hi en futures edicions.

Adjuntem el primer premi perquè gaudiu de la lectura. És el nostre petit homenatge al llibre.

DESENCÍS

He posat les tovalles de fil blanc sobre la taula;
He preparat el servei de te xinès que t’agrada tant; He collit un bell ram de roses blanques per perfumar l’estança;
He baixat l’estor de la finestra, perquè la llum forta de la tarda, no fereixi els teus preciosos ulls;
He ballat amb silenci la dansa de les hores que el rellotge, cruelment, ha anat tocant;
He vist com el sol, vergonyós s’amagava darrera la carena;
He vist omplir-se el cel amb un miler d’estels i ...
no has vingut.

Àngela Bussot i Domenech


Share

Este sitio utiliza cookies y otras tecnologías para que podamos mejorar su experiencia de navegación

Si no está de acuerdo cambie la configuración de su navegador.

Aceptar